Elasto Mania Remastered u...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Overblikstrailer for Pok...

A Memoir Blue udgives 24....

N-club Streams: Uge 4

N-cast #118: Årets spil ...

Første kig på Pocky & R...

Første trailer for GTA: ...

WRC 10 udgives 17. marts

Dying Light 2: Stay Human...

Triangle Strategy

Pokémon Legends: Arceus

Switch Online

Mario Kart Tour

Film med videospilsrefere...

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club TV episode 1: "Let's Play The Wind Waker"

Skrevet af Kanin - 06-04-2012 00:45

Med den nye version af N-club kommer der selvfølgelig også nye tiltag. Et ønske undertegnede har haft længe, er at udvikle et dansk gaming show for N-club. En masse teknik skulle falde på plads, men nu er det langt om længe lykkedes at lave noget konkret.

Asger og jeg har fundet en gammel demo af The Legend of Zelda: The Wind Waker frem fra spilsamlingen, og givet den en gennemspilning. The Wind Waker var det første Zelda-spil til Nintendo GameCube og blev udgivet tilbage i maj 2003.

Historien i The Legend of Zelda: The Wind Waker starter, da Links søster bliver kidnappet af en kæmpe fugl og Link må begive sig til søs for at redde hende. Undervejs må Link besøge en lang række øer spredt ud over det store hav, og én af disse øer kendes som "Windfall Island". På denne ø vil man som spiller bruge en masse timer i løbet af spillet, da øen huser en lang række karakterer som Link kan hjælpe for at få bonus items og ekstra forsyninger til sin rejse. Dette er blandt andet årsagen til at vi besøger Windfall Island igen, i denne første episode af N-club TV.


Denne første episode er et pilotafsnit. Den skal fungere som udgangspunkt for videreudvikling af N-club TV. Jeg kunne godt tænke mig at dykke ned i nogle klassisk espil og snakke om nostalgiske øjeblikke. Gerne med udgangspunkt i spillenes bedste baner og områder. N-club TV skal ses som en mulighed for at udforske ældre titler man måske aldrig selv fik spillet.

Kald det hvad i vil, vi elsker spil, vi elsker at spille dem og vi elsker at snakke om dem! Men vi er meget interesserede i at høre om dette tiltag er noget I ønsker at se mere af, og eventuelt om I har forslag til videreudvikling af N-club TV?

12
1ups givet

Kommentarer:

#1 - koopi

Level: 7 (Korok)

06-04-2012 14:57

Fedt! Jeg elsker The Wind Waker. Har nok spillet det igennem otte gange eller sådan noget! Smiley

Og ja, det er fem pieces of heartsi Twilight Princess. I Skyward Sword var det vist fire igen.
2
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

06-04-2012 16:17

The Wind Waker var et helt fantastisk Zelda-spil, til trods for den alternative grafiske stil og pirat-temaet som jo også er ret lang fra det Hyrule vi kender fra OoT, aLttP osv.
Wind Fall var helt klart en super fedt center, nok kun overgået af Clock Town i Majoras Mask, hvad angår ting at tage sig til og stemningen. Til trods for at WW sluttede alt for brat med indsamlingen af triforce som var alt for kort osv. så var spillet et af de mest stemningsfulde og originale Zelda-spil til dato. Det fungerede bare rigtig godt og er klart en af de aller bedste spil som Gamecuben præsterede i sin levetid Smiley
1
1ups givet

#3 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

06-04-2012 17:42

Fint koncept.

Nogle ting:
1: Hvis i vil lave kortere Let's Plays, så spil noget hvor man kan få en form for afslutning. Demoen her sluttede meget brat, og det var ikke et specielt interessant segment. Hvis i gerne vil spille Zelda, så gennemfør eksempelvis en dungeon.

2: Jeg vil være med på et tidspunkt.
1
1ups givet

#4 - MadsGS

Level: 12 (Fire Keese)

06-04-2012 18:03

Godt initiativ som jeg glæder mig til at følge Smiley
1
1ups givet

#5 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

06-04-2012 22:51

God idé, men en ting jeg vildt gerne ville se, kunne være hvis I satte jer ned og undersøgte lidt trivia omkring spillet, som I kunne dele med os inde i videoen. Fx. når I snakker musik, kunne i sige hvem der har komponeret det, hvad han ellers har lavet, ovs.

Den slags synes jeg er mega interessant at høre på, og det ville virkelig kunne få det her show til at skille sig ud fra andre shows af samme stil.
1
1ups givet

#6 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

07-04-2012 00:17

fedt nok ide og meget sjov video som start glæder mig til at se mere Smiley
1
1ups givet

#7 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

07-04-2012 01:36

Fedt nok, lad os få mere af den slags.
2
1ups givet

#8 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

07-04-2012 09:11

Jeg ser frem til Metroid Prime Let's Play!
1
1ups givet

#9 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

07-04-2012 11:11

Som nogle af de andre siger, så er det et meget fint koncept. Filmen gav mig en følelse af nostalgi, og det kunne være en fed indgangsvinkel på jeres film. Dog gav den mig ikke mere nostalgi-fornemmelse end enhver anden let's play video jeg kunne finde på YouTube. I bør skille jer ud, hvis jeg skal se det fremover.

Dette kan gøres ved at have noget indholdsrigt at sige, som Shajita også foreslår. Derudover ville jeg personligt få mere ud af disse videoer, hvis I havde spillet delen af spillet igennem på forhånd, så I ikke bare keglede rundt, men faktisk fik vist de mest interessante steder hurtigt og nemt. Det er dog nok en smagssag. Men jeg så i hvert fald helst at I kiggede på klassikere, hvor I viste og fortalte ting man ikke vidste om spillet, eller sjældne spil, hvor I så bare udforskede som I gjorde i denne video.

Desuden synes jeg ikke at Asgers stemme gik tydeligt nok igennem.
2
1ups givet

#10 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

07-04-2012 11:23

Ideen er god, men ellers er jeg helt på linje med Bo, i det han skriver. Det ville være fedt, hvis I istedet for som her, bare viser en del af spillet, spillede igennem nogle af de specielt fede sekvenser fra spillet eller vidste os noget, som mange af os måske ikke vidste i forvejen.

Et andet foreslag kunne være, at spille jer igennem 15-20 minutter af helt nye spil, mens i har mikrofonen til som her, så vi kan få en "live" fornemmelse af jeres førstegangs oplevelse. Jeg tror ofte det kunne fortælle mere end en egenlig anmeldelse. Det kunne være spændende at se. Men ellers synes jeg faktisk det var en meget hyggelig og nostalgisk lille rejse i der tog os på Smiley
1
1ups givet

#11 - Kanin

Level: 23 (Skree)

07-04-2012 11:44

Fedt i kan lide det!

Idéen om at få flere fakta ind i spil oplevelsen er helt klart noget vi skal arbejde mere med. Der er nogle tekniske problemer, som jeg desværre ikke forudså i denne omgang, men som jeg vil sørger for at tjekke efter. Fx sys jeg selv det er lidt frusterende at lyden på selve spillet gik off sync hen imod slutningen.

Som jeg også siger til sidst, så havde vi allerede forsøgt at spille noget Metroid Prime. Her havde vi forsøgt en planlagt gennemgang, desværre havde vi svært ved at naile det. Med Demoen her fik vi bedre mulighed for at freestyle i samtalen.

Øvelse gør mester, ser frem til at lave én mere Smiley
0
1ups givet

#12 - stelzig

Level: 23 (Skree)

07-04-2012 11:49

AND skrev:
indsamlingen af triforce som var alt for kort

Virkelig? For kort?

Jeg hoppede hurtigt af denne let's play netop fordi det "bare" var en tww demo, men kan da helt sikkert godt være at jeg vil følge med en anden gang. Omend jeg synes det er lidt sjovere når det livestreames Smiley

1
1ups givet

#13 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

07-04-2012 18:03

^Tænkte det helt samme, jeg håber det er en misforståelse. Han mener nok, at der var for lidt indhold i indsamlingen, fordi kort tidsmæssigt er den ikke.
0
1ups givet

#14 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

07-04-2012 21:26

Er det sådan I har tænkt jer, at gennemspille forskellige spil fremover, eller vil det fortsat være små 20 minutters game play fra forskellige spil?

Kunne egentlig godt lide dette, da demoen startede et eller andet sted midt i spillet, så det ikke var en kedelig start af spillet, vi skulle se. Det var hyggeligt nok, :3 Men som skrevet tidligere, var det lidt svært at høre, hvad der blev sagt, og måske kunne spillets volume være lidt lavere. Tror også det vil være bedre, hvis det var mere planlagt på forhånd, så det ikke var så meget "Nå, hvor skal vi nu gå hen?", men mere "Nu går vi derover!".

Glæder mig til næste episode! :]
0
1ups givet

#15 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

08-04-2012 10:44

Jeg synes egentlig godt om tiltaget (altid rart med nye ting Smiley), men indholdsmæssigt sagde videoen mig desværre ikke rigtig noget..

Har ingen idé om, hvad der præcist skal til for at gøre det mere spændende, hvis det er, og tilhører måske heller ikke målgruppen for denne video. Jeg er nemlig ikke lige typen der gider bruge tid på at se videoer, hvor andre spiller gennem spil jeg allerede har gennemført..

Måske jeg ville se videoerne, hvis indholdet omfatter spil jeg ikke tidligere har haft fat i, men det er selvfølgelig bare en personlig indstilling Smiley
0
1ups givet

#16 - Jacob-René

Level: 4 (Stalkid)

09-04-2012 20:20

Havde også den 20 minutters demo, der var en del af den LoZ Collection, der fulgte med til min gamecube Smiley - Dejligt at gense spillet, og en hyggelig idé med "Let's Play"-Videoer
0
1ups givet

#17 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

09-04-2012 20:29

Spillets volume skal gøres lavere.
Jeg så ~5 minutter og mutede så videoen (og indså lynhurtigt det var et podcast jeg havde gang i >_>Smiley, simpelthen fordi jeg aktivt skulle lytte efter, hvilke tanker I gør jer.
Et godt initiativ -- jeg synes egentlig idéen med en demo-gennemspilning er rigtig god - også tror jeg også I er de to bedste til det i crewet Smiley (Thomas tror jeg i hvert tilfælde er go' - Asger husker jeg ikke så godt Smiley).
0
1ups givet

#18 - Kanin

Level: 23 (Skree)

09-04-2012 22:56

@Villy: Er det en god ting at det er et podcast? Virker mindre positivt eftersom du satte os på mute? Smiley
0
1ups givet

#19 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

09-04-2012 23:00

#18 Tror nærmere han antød at man ikke rigtigt kunne høre det var et podcast, fordi spillets volume var så høj Smiley
0
1ups givet

#20 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

09-04-2012 23:06

Jeg skal lære at gennemlæse hvad jeg skriver--

Lukas har ret: Jeg mutede videoen fordi det lød som "larm". Få sekunder efter jeg mutede den indså jeg, at jeg jo så videoen for at høre hvad I havde at sige, hvorfor det at mute den ingen mening gav.

Det gav dog heller ikke specielt meget mening at se mere, da det var alt for anstrengende. Når det er sagt, så synes jeg fortsat rigtig godt om idéen, ligesom jeg bestemt tror I er kompetente til dig -- det er bare synd jeg ikke orker at høre det for al den larm. Smiley
0
1ups givet

#21 - Kanin

Level: 23 (Skree)

09-04-2012 23:21

Musikken er da fantastisk ? Smiley

Normalt sidder jeg med headset på, med lyden skruet godt ned og her er min personlige opfattelse af forskellen imellem vores stemmer og spillets musik var vel balanceret....

,... Men vil da gerne indrømme at efter jeg skruede op på et mellem niveau, virker musikken væsentlig mere forstyrende. Skal forsøge at gøre det bedre i næste episode Smiley
1
1ups givet

#22 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

10-04-2012 08:05

Lyden er alt for høj i forhold til stemmerne. Ja, man kan godt høre, hvad I siger, men musikken er meget forstyrrende, og den kan sagtens skrues meget længere ned.

Jeg synes ellers, at det er et meget nice initiativ, og jeg nød at se det Smiley.
1
1ups givet

#23 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

10-04-2012 15:43

Awesome video, i har nogle gode tv-stemmer Smiley
0
1ups givet