A Memoir Blue udgives 24....

Hvad ønsker du fra Ninte...

Elasto Mania Remastered u...

N-club Streams: Uge 4

N-cast #118: Årets spil ...

Første kig på Pocky & R...

Første trailer for GTA: ...

WRC 10 udgives 17. marts

Dying Light 2: Stay Human...

Ny trailer for LEGO Star ...

Switch Online

Pokémon Legends: Arceus

Mario Kart Tour

Film med videospilsrefere...

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club TV Episode 2: "Let's Play Metroid Prime"

Skrevet af Kanin - 13-04-2012 09:04

Så er N-club TV Episode 2 klar. Denne gang har Asger Grau og Thomas Dyregaard kastet sig ud i introduktionsbanen fra det klassiske Nintendo GameCube-spil, Metroid Prime.

Metroid Prime ses som én af Nintendo GameCubes absolutte bedste spil. Spillet var det første spil i Metroid-serien i 3D, hvilket fik spillere verden til at have enorme forventninger til spillet. Retro Studios imponerede hele branchen med deres perfekte konvertering af Metroid-seriens ikoniske gameplay fra 2D til 3D. Spillet høstede en masse positiv kritik fra både anmeldere og spillere verden over. Spillet blev udgivet i Danmark i marts 2003.Vi forsøger løbende at forbedre showet og på sigt ønsker vi at involvere N-club-medlemmer mere. Lydniveauerne skulle være væsentligt bedre i denne episode og i bedre sync. Desuden ønsker jeg også at udarbejde en ny intrografik. Idéer til dette modtages gerne! Så fortæl os hvad I synes om den nye episode.

N-club TV Episode 1 kan ses her.

10
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

13-04-2012 09:49

Med indsigt mente jeg i hvert fald ikke hvornår spillet udkom og på hvilken platform, især ikke når I vælger et af de mest kendte spil udgivet til en Nintendo konsol, overhovedet. Jeg mente mere ting enhver person IKKE ved, så som noget omkring udviklingen af spillet og easter eggs og sådan. Jeg synes derfor heller ikke det er optimalt at vælge et spil og så finde information om det, men derimod ville jeg foretrak hvis I fandt et spil der var interessant at sige noget om, og derefter lavede episoden (idet det er mere overskueligt at se et spil blive spillet end at læse en artikel, også for at få atmosfæren med).

Jeg synes derfor også det er mærkeligt at høre Asger sige at det var spillet der fik ham til at åbne øjnene op for firmaet, da han ikke ved om de har lavet noget før. Så vil jeg meget hellere høre at dette spil fik Retro Studios frem i lyset, og hvordan dette kan være det ikke var sket før ved at fortælle lidt om deres tidligere spil. Personligt vil jeg hellere oplyses når jeg bruger 20 minutter på at se sådan en video end at sidde tilbage med tanken om "De ting jeg ikke vidste, dem vidste han heller ikke. Interessant..." Det er så godt at Thomas sætter ham til, men det burde være klaret på forhånd. Så havde I også fundet ud af at spillet Raven Blade (som er det spil jeg er mest ærgerlig jeg aldrig kommer til at spille: http://www.youtube.com/watch?v=vGwcNdUozlY) blev aflyst til fordel for fokus på Metroid Prime, det synes jeg da er et interessant faktum.

Samme med hensyn til kommentaren om 3D kort. Det er fedt, hvis det viser sig at være det første spil, men så vil jeg gerne have I har undersøgt det og er sikre på det og ikke bare gætter.

Samme med om der er nogle sci-fi referencer.
Samme med om man får en Game Over hvis man dør.

Man kan godt høre I prøver at få noget nostalgi ind over det, hvilket vel også er grunden til I vælger så populære spil indtil videre. Men så vil jeg hellere have I enten går 100% nostalgisk til det og ikke fortæller så meget om spillet, for det ved folk i forvejen dem der vil få den nostalgiske følelse, eller også at I helt dropper det og bare owner banen og viser/fortæller fede facts om spillet. I skal identificere jeres målgruppe for disse videoer.

Jeg synes lyden er bedre, men den er stadig ikke perfekt hos Asger. Introsekvensen synes jeg dog er fed, ingen grund til at pille ved den.
0
1ups givet

#2 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

13-04-2012 09:51

Det her ville for eksempel være fedt at have med: http://www.youtube.com/watch?v=j1CLxnVhp_U

Og når I allerede har bragt sådanne informationer på bordet SÅ ser jeg bestemt intet galt i at fortælle om I tror det ville fungere bedre i 3rd person.
0
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

13-04-2012 11:39

Der er absolut ingen tvivl om at Metroid Prime var et af de aller bedste spil til Nintendo Gamecube. Det er efter min mening også langt bedre end 2eren, som ikke havde samme flotte stemning, både grafisk og på lydsiden Smiley
0
1ups givet

#4 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

13-04-2012 12:01

Jeg spillede det i 40 minutter, så var jeg nødt til at stoppe, fordi jeg var ved at kede mig selv ihjel. Men jeg kan godt forstå, hvorfor andre synes, det er fedt nok.
0
1ups givet

#5 - Neffets

Level: 15 (Geega)

13-04-2012 14:29

Alle de ting Bo130 efterlyser, er jeg ikke umiddelbart enig i. Dét I laver er - ifølge videotitlen - en "Let's play" og ikke en spilanmeldelse. Der er stor forskel på de to Smiley Baggrundsinfo om spillet og dets udgivere er fuldstændig ligegyldigt i en let's play, men fint nok hvis det er med. En let's play skal som udgangspunkt kun indeholde spillerens egne holdninger og oplevelser om spillet, samt forklaringer på det der sker på skærmen. Kort sagt skal det holdes casual Smiley
0
1ups givet

#6 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

13-04-2012 14:35

Jeg er enig i at en Let's Play blot er hvad navnet siger, en del af spillet der bliver spillet med kommentarer til omkring oplevelsen.

Det jeg skriver er blot at hvis de ikke finder nogle mindre kendte spil at gøre dette med, som alle ikke kender/ejer i forvejen og derfor lige så godt (eller endda bedre) selv kunne nyde at spille, så er konceptet for mig intetsigende.

Mit alternative forslag er så at de fortsætter med disse populære spiltitler og så kommer med informationer der faktisk er spændende i stedet for det de fortæller nu.

Men ja, er bare min oplevelse af det, kan jo ikke tale for jer andre Smiley
1
1ups givet

#7 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

13-04-2012 15:35

Best Metroid theme evar:

1:11 Smiley!
3
1ups givet

#8 - Kanin

Level: 23 (Skree)

13-04-2012 16:27

Jeg ville elske at lave et N-club show der går mere i dybden med en givende titel. Et show som hvor vi konstant siger en masse guldkorn omkring udvikler, eastereggs mm.

Problemet er tid. Det er meget tidskrævende at skulle sætte det op teknisk, optage spillet og lyden og derefter redigere det sammen. Tid er desværre ikke noget jeg har super meget af, så inden jeg kaster mig ud i lange forberedelser og planlægningsperioder vil jeg være sikker på at det er relevant.

Disse to første episoder skal ses som et udgangspunk for udvikling. Jeg vil se hvad der kan produceres relativt hurtigt og hvordan der kan bygges ovenpå dette.

PT har jeg ikke længere "planlagt" fremtidige titler til N-club TV, men på baggrund af dit indlæg Bo130, er jeg begyndt at tænke alternativt. Har en titel (vil ikke spoile) i tankerne. En titel jeg tror de færreste har kastet sig over.

Måske bliver næste episode en solo omgang... Måske får jeg Lukas med som gæst. I får se Smiley
1
1ups givet

#9 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

13-04-2012 20:11

@Bo130: Måske det ville fungere hvis brugerne selv fik mulighed for bidrage med detaljer om spillet på forhånd via PB's?

Så ville de slippe for en større arbejdsbyrde og vi ville have mindre ret til at brokke os.
1
1ups givet

#10 - Kanin

Level: 23 (Skree)

13-04-2012 20:15

Interessant bud Hassus Smiley
1
1ups givet

#11 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

13-04-2012 21:16

Den eneste måde man bliver god til noget er ved at øve sig. Bliv endelig ved med at lave disse, og tag imod al den konstruktive kritik!

Jeg kan godt lide at dette Let's Play rent faktisk er et segment af spillet, med en logisk start og slutning. Det var nok ikke det mest interessante del af spillet, men det portrætterer alligevel den generelle stemning ret godt.
1
1ups givet

#12 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

14-04-2012 13:08

Jeg synes intrografikken er fin. Der er ingen grund til at bruge tid og kræfter på at ændre denne. Lydniveauerne er meget bedre i denne udgave (det har I gjort godt, men Asger er måske lidt for høj. Det er dog ikke så slemt). De andre nævner, at det ikke minder om et "Let's Play", - nærmere en anmeldelse. Jeg vidste ikke, at der var en bestemt definition på "Let's Play", men der er nok noget i, at man plejer at kommentere lidt mere, hvad der på skærmen, men jeg vil overhovedet ikke sige, at det minder om en spilanmeldelse. Jeg vil sige, at det er en slags "Let's Play", hvor I prøver at få noget nostalgi over det, og det tror jeg er fedt for dem, der har spillet spillet, men jeg tror desværre, at I taber dem, der ikke har. Jeg begyndte fx at kede mig lidt, da I snakkede om de forskellige oplevelser I havde haft i spillet, fordi jeg ikke helt kunne relatere det til noget.

Men bliv ved med det Smiley.
2
1ups givet

#13 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

15-04-2012 11:22

meget meget bedre end Zelda WW i Episode 1 godt med alt det info om spille både omkrig story-line og firmaet bag kunne jeg i hvert fald godt li

Metro prime har jeg aldrig gennemført har kun prøve 2 banen men nu vil jeg da give det en forsøg til
1
1ups givet