Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo er klar til at gøre mere mod pirateri

Skrevet af Lukas Skywalker - 28-06-2010 18:26

Nintendo tager, ikke overraskende, afstand fra piratkopiering. Alligevel har det vist sig ikke at være særligt svær at afvikle spil ulovligt på sin Wii eller Nintendo DS (eller ældre konsoller for den sags skyld). Det lyder nu på Satoru Iwata som om, at det vil forandre sig med Nintendo 3DS.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Pirateri er et alvorligt problem. Desværre ligger landet således, at det ikke længere er særlig nemt at sætte en stopper for det. Vi har skam gjort fremskridt, men ligesom i et spil "Whack-A-Mole", når du slår en ned det ene sted, dukker der bare en ny op et andet sted.


Satoru Iwata lyder dog meget positiv overfor Nintendo 3DS og piratkopiering

Mht. Nintendo 3DS, når den bliver lanceret, kan vi gøre adskillige ting. Vi vil blive ved med til fordel at bruge de nyeste teknologier mod piratkopiering. Ved Nintendo DS prøver piraterne på at finde veje udenom vores "afspærringer", men vi vil blive ved med at gøre alt hvad vi kan for at stoppe den piratkopiering der er.

- Satoru Iwata, Nintendo


Det vides altså ikke præcist hvad for nye ting der vil blive gjort for at begrænse pirateringen, men det lyder som om at Nintendo har noget gemt i ærmet.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

28-06-2010 18:46

Det er da altsammen meget fint, men det skal han jo et eller andet sted også sige.
0
1ups givet

#2 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

28-06-2010 21:19

Det skal han netop. At sige at piraterne kun "prøver" på at finde vej uden om deres "afspærringer" mht. DS'en er sgu en underdrivelse. Det er da - så vidt jeg ved - lykkedes dem på ikke mere end et par timer, hver gang Nintendo har proppet noget nyt op.

Jeg tror helt ærligt at det er et dumt system, de fyrer af der. Lad os antage at det tager piraterne 5 timer at bryde igennem en af deres "blokeringer". Så har al tiden og pengene Nintendo har brugt på at lave den, været spildt.

Løsningen på piratkopiering er ikke digital, men fysisk - jeg tror da i hvert fald at de fleste ville være mere tilbøjelige til at købe spil, såfremt at der fulgte noget merchandise eller lignende med, som ikke kunne piratkopieres (T-shirts og lignende, fx).
0
1ups givet

#3 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

28-06-2010 22:50

Det er snak til aktieholderne. Iwata er klar over at piraterne ikke er til at bekæmpe, ligesom han udtrykker med sit wack-a-mole eksempel. Men Nintendo kan overfor sine aktieholdere ikke tillade at være passive over for en trudsel som potientielt kan betyde dårligere salg.
0
1ups givet

#4 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

28-06-2010 23:40

Jeg kunne forestille mig at de vil benytte det der automatisk software download som ikke længere kræver internet, til også at installere anti-piracy updates. Spørgsmålet er jo så om de må "tvinge" folk til at opdatere, ellers bliver det jo bare samme der sker som med DSi, med mindre de har noget andet i ærmet.
0
1ups givet

#5 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

29-06-2010 00:56

Øhh, downloads der ikke kræver internet, Oliver?

Tænker du på de diskbaserede opdateringer, som fx også findes på Wii'en? Dem har piraterne jo behændigt undgået i første omgang, for derefter at redigere dem så piratkopiering stadigvæk var muligt, og lignende, netop derpå. Det samme vil(le) ske med 3DS'en.
0
1ups givet

#6 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

29-06-2010 01:04

Tror Oliver tænker på den der feature som de snakkede om E3, hvor maskinerne sender data til hinanden selv når de er slukkede.
0
1ups givet

#7 - Jonas

Level: 15 (Geega)

29-06-2010 01:54

Så Nintendo vil sprede updaten ligesom en virus? Smiley
0
1ups givet

#8 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

29-06-2010 02:18

Tænkte præcist det samme, Jonas - og ja, det kunne lyde sådan, Smiley.
0
1ups givet

#9 - @-boy

Level: 15 (Geega)

29-06-2010 08:35

En ting Nintendo glemmer er at den tech der bruges til kører downloade ROMs også er den samme tech som bruges til Homebrew og det er igennem Homebrew at kommende generationer af spiludviklere får deres fodfæste i branchen.
Så hvis Nintendo gerne vil kunne få ulovliggjort diverse kort til at kører ROMs fra, så skal de som de vist også fik afvide sidste år af det franske retsvæsen, gøre det nemmere og billigere at blive udvikler på deres platforme.
0
1ups givet