Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

To Mario Kart 7 gameplayvideoer

Skrevet af Lukas Skywalker - 24-10-2011 08:26

To gameplayvideoer fra det kommende Mario Kart-spil, Mario Kart 7, er blevet offentliggjort. Videoerne viser masser af gameplay fra både kendte og ukendte baner.

Baner fra både Nintendo 64, Wii og Nintendo DS vender tilbage i denne 3DS-udgave i serien af de populære Mario Kart 7. Disse baner, og mange flere, kan du se i disse to gameplayvideoer:














Mario Kart 7 udkommer d. 2. december her i Europa, til Nintendo 3DS.

Tak til [8-Bit] MoNkEy, der tippede os om nyheden.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

24-10-2011 11:49

Synes umiddelbart at det på en prik ligner de andre Mario Kart spil. Måske sker der ikke meget i Zelda eller Mario, men det her er godt nok stagneret.
0
1ups givet

#2 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 11:52

.... og heldigvis for det. Mario Kart er Nintendos eneste spilserie, der ikke er blevet voldtaget af spiludviklernes "kreative" ideer.
0
1ups givet

#3 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

24-10-2011 13:00

Desværre er det så lig at alle spillene er ens. Hvorfor genudgiver de ikke bare Mario Kart til Snes? Det ville spare en masse produktionsomkostninger!
0
1ups givet

#4 - Yoshi The Photographer

Level: 2 (Keese)

24-10-2011 13:01

Mario Kart skal forblive Mario Kart.
Jeg synes det er dejligt at få et gensyn med Luigi's Circuit. Det måtte dog gerne have holdt Mushroom Gorge væk, men det er en personlig holdning (Hader den bane >_>Smiley
En Luigi's Mansion bane? Ja dejligt velkommen. En Arabiens nat? Nahhh jeg kan ikke se den store kontekst til Nintendo figurernes univers.
Jeg kan godt lide de prøver at lave nogen originale tiltag der taler til min indre nostalgier. Maple Treeway til Wii'ens udgave af Mario Kart ramte lige i øjet, og det er til dags dato stadig min favorit i Mario Kart Wii.
0
1ups givet

#5 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 13:02

.... og heldigvis for det. Mario Kart er Nintendos eneste spilserie, der ikke er blevet voldtaget af spiludviklernes "kreative" ideer.


... endnu.

For der har sneget sig dårlige elementer ind hist og pist. Vi har set en form for "casualization" af gameplayet i de seneste to spil og derudover har Nintendo et stadig større fokus på brugergenerede indhold / customization i stedet for at forbedre spillets kerne - altså gameplayet, når man kører.

Fx har jeg ladet mig forstå, at mønterne man samler på banerne ikke gør en hurtigere ligesom i originalen, men i stedet skal bruges til at købe nye dele til ens bil for uden for løbene.

0
1ups givet

#6 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

24-10-2011 13:03

Nu udelukker det ene altså ikke det andet. Hvorfor skulle det være et dårligt element at man kan custemize sit eget køretøj? Så længe game mechanic' fungerer er det da totalt ligemeget. I øvrigt er problemet netop at de ikke har rørt gameplayet eller banerne. De er ens igen.
0
1ups givet

#7 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 13:08

Kragh >> Nej, Nintendo skal udgive nyt content, dvs. nye karakterer, baner, modes og i den dur.

Det passer i øvrigt ikke rigtigt, at alle spillene er ens. Spillene styrer rimelig forskelligt.

Og derudover er min pointe ikke, at der ikke skal ske ændringer. Selvfølgelig skal der det. Man vil altid kunne forbedre et produkt. Der skal bare ikke ske de store "gameplayrevolutioner", som Nintendo har en tendens til at lave i mange af sine spilserier. Der er en grund til at folk godt kan lide Mario Kart - fordi det er Mario Kart! De fleste gamere vil have "et bedre Mario Kart" og ikke "et anderledes Mario Kart".
0
1ups givet

#8 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 13:10

Kragh >> I teorien udelukker det ene ikke det andet, men i praksis gør det. At udvikle et spil er en indviklet, hård og dyr proces. Der er ikke uanede ressourcer. Alt tager tid, og når man vælger at fokusere på brugergenerede indhold / customization så er det altid på bekostning af noget andet. Sådan nogle ting virker måske simple, men tager stadig lang tid at udvikle. Og en forbedring af gameplayets balance kan tage rigtig lang tid. Se bare, hvor lang tid, det tager for Smash-teamet af udvikle sine spil.
0
1ups givet

#9 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

24-10-2011 13:23

Jeg er udmærket klar over hvor kompliceret det er at udvikle spil, jeg kender skam en del indie-spiludviklere. AAA-titler er selvfølgelig dyrere. Men man kan - når vi taler et firma som Nintendo - sagtens både lave customization og andet indhold samtidig i praksis. Det har de så at sige gjort, omend ikke i stort omfang endnu. Og at noget tager tid fra noget andet er selvfølgelig en ret banal pointe.

"De fleste gamere vil have "et bedre Mario Kart" og ikke "et anderledes Mario Kart""

Det er da klart? Men spørgsmålet er så hvad der skal være anderledes for at gøre det bedre. Måske bliver det bedre af brugergenerede indhold. I øvrigt skal du passe på ikke at udtale dig om hvad andre gamere vil have, du falder bare for 'false consensus effect'. Personligt så jeg gerne et kompetetivt online mario kart, så er jeg ligeglad med hvordan min gokart ser ud.

"Det passer i øvrigt ikke rigtigt, at alle spillene er ens. Spillene styrer rimelig forskelligt."

Der er minimal forskel. Jeg husker gamecube-udgaven hvor man man ved at 'slingre' kunne booste sig fremad, var et ret godt kompetetivt element, der vist ikke var med i Wii'en. Men ellers var de ens. Bortset fra nogle gimmicks med motion control. N64 syntes jeg var lidt kluntet i forhold til snes, men det er måske bare mig.
0
1ups givet

#10 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 13:35

Personligt så jeg gerne et kompetetivt online mario kart, så er jeg ligeglad med hvordan min gokart ser ud.


Præcis. Og det tror jeg majoriteten ønsker. De vil have ræs, ikke byggemand bob.

Som Malstrom formulerede det den anden dag: Fremtiden er ikke 3D, fremtiden er internet.

At Nintendo så er basat af 3D og brugergenerede indhold (som allerede viste sig som en kæmpe fiasko i 2008) er mig ubegribeligt. Nintendo bliver snart sat helt af, hvis de ikke vågner op og opdager, hvordan virkeligheden ser ud.

0
1ups givet

#11 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

24-10-2011 13:43

Altså, at vi kan blive enige om hvad vi (og Malmstrom) synes er væsentligt, kan ikke undre. Men at Nintendo ikke har ansat en hær af markeds analytikere, som kan fortælle i hvilken retning man fordelagtigt kan satse fx online, synes jeg ikke giver nogen mening. Der er selvfølgelig også den mulighed at de er super elendige til deres job... De må vel vurdere, at det er i den retning deres spil sælger bedst og er mest populære.
0
1ups givet

#12 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 14:07

Angående Nintendos valg.

Nu har jeg tilfældigvis lige haft et kursus i Corporate Governance og Japan har et ret specielt system, hvor investorerne har meget lidt at sige (de har fx gjort sådan, at alle general meetings bliver afholdt på samme dag i HELE JAPAN, hvilket gør det umuligt som investorer at udføre ret meget aktivisme, hvis man har aktier i forskellige firmaer). Derudover er det sådan, at de japanske banker ejer aktiemajoriteterne i alle de japanske virksomheder, dvs. at de er den kontrollerende aktionær. MEN der er ingen præcedens for, at bankerne blander sig i ledelsen af virksomhederne MED MINDRE at virksomheden er ved at gå helt neden om og hjem - så overtager bankerne ledelsen. Tværtimod er det sådan, at jo bedre økonomiske resultater en japansk virksomhed leverer, jo mere frihed får ledelsen - og jo større chance er der for, at ledelsen optimerer sin egen nytte frem for virksomhedens (læs: aktionærernes), hvis man tror på agent teorien (eller bounded rationality teorien), der siger, at man altid ønsker at optimere sin egen nytte (som IKKE behøver at være økonomisk).

Alt dette passer ekstremt godt med Nintendos situation. Nintendo havde en kæmpe økonomisk optur pga. Wii'en og DS'en. Det gav ledelsen - dvs. Iwata, Miyamoto og co. - en ekstrem frihed til at gøre, hvad de ville (læs: kreativ frihed). Og da Japan ikke har et corporate governance system, der modarbejder den frihed, vil det fortsætte, med mindre at Nintendo virkelig får finansielle problemer (og der er vi trods alt ikke endnu).

En anden ting ved Japan er, at alle arbejdere er ansatte for livet. Dvs. de kan i princippet ikke fyres (med mindre de laver et eller andet sindssygt). Derudover stiger de heller ikke i graderne ud fra evne (kun når der skal vælges en leder) men ud fra anciennitet. Sådan et system har selvfølgelig visse fordele i form af sikkerhed til de ansatte. Men mange mener også, at de medfører, at de "bliver dovne" og er mere interesseret i at optimere sin eget forbrug og sin egen nytte på jobbet i dagligdagen end arbejde hårdt for at levere bedre produkter til brugerne. Det er bl.a. dette system, der gør Miyamoto så magtfuld - og urørlig uanset hvor mange dårlige produkter han udvikler fra nu af.

Konklusionen er altså, at så længe Nintendo ikke rammer bunden, så kan deres uduelighed fortsætte, da det japanske system ikke har nogle mekanismer til at ændre det.
0
1ups givet

#13 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

24-10-2011 14:10

Skrev allerede det her i en tidligere nyhed, men mariokart spillene er slet slet ikke ens. Lighederne er ikke større end de er med andre karting spil.

Edit: Siden nu mkdd og mkw bliver sammenlignet så er fysikken heller ikke det samme i dem nej. Miniturbo systemet allerede kommenteret. Men også selve "feelet" i styringen er virkelig ikke det samme. Og selv hvis det var burde det ikke være et problem. Jeg forstår ikke rigtig hvad det er nogen vil have ændret i denne her serie, jeg er fuldstændig enig med alexander i at man køber mario kart fordi man godt kan li' mario kart så der er ingen grund til at ødelægge noget der fungerer.

Af andre forskelle som alle burde kunne se og forholde sig til er der blandt andet:
- Man hopper ikke når man skal drifte i mkdd
- Man er to i hvert kart, hvilket faktisk var en ganske fin tilføjelse da man nu kunne gemme items ved at skifte fører og selvfølgelig fordi man rent faktisk kunne være to om at spille sammen.
- Der er ikke bikes og wheeleing i mkdd (ny mechanic som faktisk er overcentraliserende på samme måde som miniturbos tidligere)
- En ting som mange måske ikke er klar over er at du kunne dodge både røde og blå skjold i mkdd med miniturbos. Du kan stadigvæk dodge blå skjolde i mkw hvis du har en svamp, men ellers ikke. Røde skjolde kan kun dodges ved at få dem til at ramme en item eller en væg.

Det nævnte miniturbo system i mkdd er også præcis det samme i mk64 og mkds (bortset fra at du faktisk kun behøver at gå til siden og tilbage til midten i mkdd), men måden de virker på og måden håndteringen af din kart fungerer på er bare ikke det samme og det at du er den bedste til det ene forudsætter overhovedet ikke at du kan samle det andet op og være lige så god med det samme. Erfaringen i karting games eller bare racing generelt hjælper selvfølgelig til at det er nemmere at samle op, men det er stadigvæk ikke direkte kopier af de gamle spil.

Banerne synes jeg da forresten også har gennemgået en udvikling og efterhånden har fået mere interessante temaer. MKW havde dog faktisk nok de dårligste baner hidtil. Langt de fleste sjove baner i det spil var retro banerne. Forhåbentlig bliver dette ikke tilfældet med mk7 banerne.

Edit2: Jeg synes faktisk det er lidt ærgeligt at nintendo åbenbart vil have tilføjet nye ting i hvert spil, umiddelbart bare for at gøre det. Bikes i mkw endte med at redde spillet lidt for mig da de også var sjovere, men man sad stadigvæk og undrede sig lidt over dem. Gliding så vi kan flyve henover banerne forstår jeg heller ikke hvorfor vi skal have med nu. Dog kunne den mechanic godt gå hen og blive sjov og være det nye man virkelig skal lære at udnytte nu hvor nintendo alligevel har valgt at dræbe miniturbo systemet. Det med 2 om en kart i mkdd har jo nok også været den samme tanke, men den specielt fungerede IMO ret godt
0
1ups givet

#14 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

24-10-2011 14:22

@Alexander: En spændende iagtagelse synes jeg. Det system har helt sikkert noget at sige om Nintendo som spiludvikler. Min konklusion er dog nok ikke helt den samme som din Smiley
0
1ups givet

#15 - odensen

Level: 11 (Octorok)

24-10-2011 14:31

Stelzig# 100% enig.

PS Som det ser ud nu. ligger mariokart wii, på omkring 50.000, og ds versionen på omkring 20.000 nye brugere om ugen.. DVS at der om ca 2 år, vil være online mario på 4 forskellige konsoller..Smiley
0
1ups givet

#16 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

24-10-2011 14:55

Det faktum, at Shy Guy endelig er en 100% playable character, gør Mario kart 7 til det bedste Mario Kart til dato.
0
1ups givet

#17 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 14:56

Shy Guys er nice. Hvorfor er de ikke mere med i Mario-spillene? Det er da langt bedre end alle de fluffy puffy karakterer vi har set i Sunshine og Galaxy. Det er simpelthen elendig content.
0
1ups givet

#18 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

24-10-2011 14:58

Shy guy var awesome i ds spillet. Dog træls når man havde regnet med at kunne prøve nogle characterer, inden man prøver spillet.
0
1ups givet

#19 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 14:59


"Hvorfor vil Miyamoto dog ikke bruge mig i rigtige Mario spil?"
0
1ups givet

#20 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

24-10-2011 15:06

Shy guy er da med i mario tennis Smiley

Er helt enig i at han godt måtte dukke op noget oftere.

Odensen: Yeah, nu skal de bare have lavet noget godt online snart. Af hvad jeg hører er dette spil også endnu et skridt i den rigtige retning, med mulighed for lidt flere indstillinger i private spil end tidligere.

Dead cheese: Du kunne godt spille shy guy hvis du lige anskaffede dig en action replay... Han er dog nok ikke det værd xD

ps. De der ænder i sunshine er da fede og en af grundene til at jeg rigtig godt kunne li' peach beach i mkdd Smiley (også forholdvis farlige i forhold til 3D mario da de til tider kunne finde på at combo dig, lol)
0
1ups givet

#21 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

24-10-2011 15:11

Jeg kan godt lide at den laver en form for facepalm Smiley
De bruger den ikke, sådan set udelukende fordi den skulle bæres og kastes, og det ville kræve en anden ernergiene, og ikke rigtigt passe ind.
Så hvis de nu fjernede det med at den skulle bæres, så ville vi have en Gumba 2, og det er jo bare redundans (i 2d mario spil). I 3d mario spil kunne den være interresant at se.

En anden teori kan være at den ikke fuldt ud er deres påfund, men jo stammer fra et andet spil, men det er en sølle teoru da han er med i The legend of zelda: LA.

Jeg ville gerne se løbende påskeøgs sten skulpturer, ildspydende phinxer, hopende fluer, døde springede fisk, spyd kastende bier og zombi agtige mennesker fra Super mario land igen. Men de var også lidt langt ude Smiley
0
1ups givet

#22 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

24-10-2011 15:16

Den primære grund til, at Shy Guy optræder så sjældent i Mario-spil, tror jeg er fordi han primært hører til i Yoshi-universet. Han optrådte første gang i Super Mario Bros. 2 (som i øvrigt bare er et ikke-Mario-spil, der blev overtaget af Super Mario og co.), og siden da har han, skulle jeg mene, kun været at finde i de spil, hvor Yoshi har hovedrollen og i spin-off- og RPG-spillene. Men det burde selvfølgelig ikke være nogen forhindring i at lade ham komme med i andre "rigtige" Mario-spil.
0
1ups givet

#23 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

24-10-2011 15:21

Enig med Stelzig. Double Dash er det bedste i serien - efterfølgende har det bare været genbrug eller casualization.
Har ikke spillet det gamle til SNES, men jeg kender mønterne fra Super Circuit.

Det med det japanske investor system lyder ret essentielt for den generelle debat vi har om Nintendos udvikling af spilidéer og serier.
0
1ups givet

#24 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

24-10-2011 15:32

HGC >> Det er fuldstændig ligegyldigt, at SMB2 ikke oprindeligt var tiltænkt som et Mario-spil. Det blev udgivet som et Mario-spil og folk kunne lide det som et Mario-spil - og dets indhold!

Igen er dette et typisk eksempel på, at Nintendo tror, at de har ret til at definere, hvordan vi som kunder skal forstå Mario universet. For du har formentligt helt ret i, at Nintendo nu tænker, at Shy Guys kun skal bruges i sportsspil eller Yoshi-spil. Det er ligesom når Nintendo beslutter sig for, at de ikke vil have original ny content i 2D-Mario spil mere, men alt det nye kun må komme i 3D-spillene. Det er latterligt.
0
1ups givet

#25 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

24-10-2011 15:34

Jeg sagde vist ikke direkte at jeg synes det er det bedste Smiley
Men det gør jeg sgu nok. Helt sikkert det bedste stationære mariokart IMO. Smiley

Der er dog ikke et mariokart der har været decideret dårligt. MKW er nok det der kommer tættest på, men det er tilgendgæld det første stationære med online og have bedre online end mkds - udover at jeg ikke kan li' at de har tilføjet vægt til kartsne (var fjernet online i mkds) når laggen stadigvæk gør at næsten al ramming var random, selv med stjerner var det tilfældet. Smiley

Jeg prøvede mariokart til SNES for første gang til n-club live 6 under mariokart turneringen og må sige at det forresten er temmelig godt. Bestemt bedre end mksc. Selvom mksc heller ikke er såeh dårligt Smiley

Forresten så er mønterne eftersigende også med i time trials. Dette kunne godt gå hen og blive et lidt interessant element imo. Hvis de da stadigvæk giver ekstra fart, Alexander siger jo at de har et andet formål nu? Ville dog gerne have almindelig time trial også.
0
1ups givet

#26 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

24-10-2011 23:58

Alexander; Super mario world 2: yoshis island var de med som HGC nævner, som man måske ikke altid tænker over det, så er det jo faktsik forsætelsen på main serien af super mario bros. (det står i navet af spillet)
Så det er ikke fordi de ikke kan lide ham, men fordi han rent character design mæssigt fungerer bedre i yoshi universet end mario universet. Nu må du ikke forstå mig forkert, men det ville virke absurt hvis Bowser pludselig kunne dele ordre ud til Shy guy's (jeg ignorerer fuldkommen tegneserien, da der ikke findes relation mellem de to ting!!... imo).
Hvis endelig så paser han bare ind i yoshi universet, bl.a. fordi at yoshi altid har haft en større kraft i et hop (one hit jump, på den lille fyr), og kan bruge tungen (frem for at bære og kaste).
Men han er en af mine ynglings figurer, men han ligner ikke lige frem noget fra mario (vi ser heller ikke mange af de andre fjender i main serien fra SMB2-EU/NTC, så hvidt jeg husker så er det kun bom-omb)
0
1ups givet

#27 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 00:02

Som du selv nævner, så var Shy Guys med i tegneserierne og -filmene. Det fungerede fint.

Hvis det endelig var, så kunne Nintendo da introducere en ny fjende i ét enkelt Mario-spil, hvor Shy Guys og andre nye figurer var med. Mario skriger jo ligefrem på nyt content, da det andet er ved at være brugt alt for mange gange på samme måde.
0
1ups givet

#28 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 00:04

Man skal også passe på, at man ikke skaber dårligt content. F.eks. ved jeg ikke med jer andre, men hader de nye fjender i DKC. Hvor er mine Kremlings??
0
1ups givet

#29 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 00:07

De nye fjender i DKCR dræbte oplevelsen. Derudover var der også et eller andet "off" ved fysikken. Det føltes ikke tight som 2D-spil normalt gør. Leveldesignet var også lidt spøjst.

Anyway, Shy Guys rock - det virker alle til at være enige i. Nintendo dog... *ryster på hovedet*.
0
1ups givet

#30 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

25-10-2011 00:08

Filmen (ikke tegnefilmen) og tegneserien (den første; super mario brothers, super show) fungerede ad h til.
Intet hang sammen, og der var en meget svag sammenhæng. Shy guy havde ingen egentlig funktion, og var alt andet end "shy", kun dum som alle de onde...
Men de kunne virkelig bruge lidt mere fornyelse. Bare en lille smulle. Der var knap nok rum væsner i rummet i Galaxy.
0
1ups givet

#31 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 00:12

Og du synes at content hænger sammen i Galaxy-spillene eller Super Mario 3D Land?

Kan du i øvrigt forklare mig, hvorfor at Mushroom Kingdom - som er et eventyrligt kongerige/verden - i 3D Land ligner en eller anden mekanisk legeplads oppe i himlen med alle mulige mærkelig objekter kastet vilkårligt rundt? Der er ingen sammenhæng i hverken objekter, fjender eller hvorfor Mario er der. Selv titlen giver ingen mening. "Super Mario 3D Land"? Hvad er det for en mærkelig titel? Det lyder som en titel, man kalder noget, hvor man sidder og eksperimenterer med et eller andet. Men hov, det er måske i virkeligheden det, som spillet er. Et kæmpe eksperiment, hvor udviklerne bare har siddet og udviklet LOL gameplay-ideer og smækket det sammen som et spil.
0
1ups givet

#32 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 00:13

Var SMB3 egentlig ikke et teaterstykke?
0
1ups givet

#33 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 00:16

Måske, men det var nok de færreste, der opfangede det. SMB3 var et eventyr. Alle de efterfølgende spil har været LOL gameplay-eksperimenter (minus Sunshine som slet ikke foregik i Mushroom Kingdom). Super Mario 64 havde stort set intet content udover slottet og et par nye fjender. Jeg følte på intet tidspunkt, at jeg var i en eventyrlig verden på jagt efter prinsessen og for at tæske den onde skurk (LOL, man møder ham jo allerede efter 10 stjerner eller sådan noget.. det giver ingen mening, og så møder man ham igen.. og igen... og igen.. WTF).
0
1ups givet

#34 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 00:18

Gad egentlig godt tænke mig at vide, hvad du synes om Goron'erne og Deku'erne og de nye Zoras fra OoT? Var de gode tiltag eller dårligt content? (samt Gerudoerne/Kokirierne for den sags skyld)
0
1ups givet

#35 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 00:22

De var helt fint. Godt content vil altid kunne leve videre. Derfor er Gorons og Zoras er jo stadig relevante i dag i modsætning til Tingle eller de der fluffy puffy LOL-skabninger i Sunshine eller Galaxy (du ved den lilla ting, der konstant står og troller dig i Galaxy 2). Eller klovnen i Skyward Sword, som helt sikkert også forsvinder igen.

Gorons så ekstremt seje ud i Zelda 2005 traileren. Der hvor der står et stort brød og knalder Link en. Awesome.
0
1ups givet

#36 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 00:24

Ok, jeg synes også det var gode tiltag (selvom det for mig dengang blot var sådan Zelda var Smiley). Hvad jeg dog synes er synd er, at Death Mountain ikke er frygtindgydende længere - det er helt lineært og på ingen måde svært. Kunne dog rigtig godt lide krateret, det var en fed detalje.
0
1ups givet

#37 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

25-10-2011 00:30

Bowser møder man da hele tiden i det orrigianalle? I 64 var det bare en 3d version under nye vilkår.
Titlen:
Titlen, Super Mario 3D Land, passer da lige så meget som Alle 64 spil med 64 efter navet. Her sider det bare midt i navnet. Og land er jo bare navnet på den "ældre" håndholdte mario hovedserie. Den er i øvrigt kendt for udelukende at eksperimentere*.
Spørsmålet om min mening om sammenhæng af content i Galaxy serien: Til dels. Det er det kalsiske senarie taget ud i rummet, hvor bowser giver undersåterne ordrer, smat fik den alien ting til at joine. Men jeg siterer mig selv: "Der var knap nok rum væsner i rummet i Galaxy".

*næsten 100% nyt content og control. Knap nok relation til mario bros. var det ikke for mario.
0
1ups givet

#38 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

25-10-2011 00:37

Ved ikke om det bidrager til diskussionen, men Shy Guys er enormt velrepræsenterede i Mario & Luigi-spillene. De findes i alle mulige typer og former.

Edit: Mario & Luigi gav også Goombaer en hale før Super Mario 3D Land Smiley
0
1ups givet

#39 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

25-10-2011 09:36

"Måske, men det var nok de færreste, der opfangede det. SMB3 var et eventyr. Alle de efterfølgende spil har været LOL gameplay-eksperimenter (minus Sunshine som slet ikke foregik i Mushroom Kingdom). Super Mario 64 havde stort set intet content udover slottet og et par nye fjender. Jeg følte på intet tidspunkt, at jeg var i en eventyrlig verden på jagt efter prinsessen og for at tæske den onde skurk (LOL, man møder ham jo allerede efter 10 stjerner eller sådan noget.. det giver ingen mening, og så møder man ham igen.. og igen... og igen.. WTF)."

Sådan har jeg sgu heller aldrig følt når jeg har spillet et 2D mario tbh. Jeg spiller netop bare banerne og vil bare have et godt level design, missionen er fuldstændig ligegyldig. Derfor lyder sådan en legeplads som en fin idé for mig - som jeg har nævnt før ville jeg rigtig gerne se et spil der kun omhandler "secret" missionerne i sunshine. Smiley

Jeg ville have ELSKET hvis man mødte bowser flere gange i 64 fordi banerne op til ham (som igen er sådan nogle "flyvende klodser" baner) er netop klart de bedste i spillet.

Apropos det så synes jeg ikke fjenderne i DKCR var så slemme og forstår slet ikke hvad der var galt med netop leveldesignet.
0
1ups givet

#40 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

25-10-2011 15:45


Must buy for alle seriøse Mario Kart-spillere.
0
1ups givet

#41 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 16:01

stelzig: DKCR var vel egentlig et 'fint' spil. For mig fangede det bare ikke stemningen fra den originale trilogi. Jeg kan ikke sige hvad der er galt, blot at det ikke var det, jeg ville have.

Men du vil vel ikke påstå, at de der inkadimser er bedre end kremlings!? Smiley
0
1ups givet

#42 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 17:05

Er det rat real?
0
1ups givet

#43 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 17:14

Jep.
0
1ups givet

#44 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 17:16

Mon spillet har autostyring, så man kan nyde 3D-effekten selvom man har et rat i hænderne?
0
1ups givet

#45 - PD

Level: 1 (Goomba)

25-10-2011 17:29

Ingen tvinger dig til at spille 1st person (eller købe rattet). Hvilket vil sige, at du må selv bestemme om du vil spille 1st person og så miste 3Den

Men man kan altså sagtens se 3D'en selvom man bevæger konsollen... man skal altså bare lige lade sit hoved følge med :b
0
1ups givet

#46 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

25-10-2011 17:41

Man behøver heller ikke at dreje sit hovede med (ikke mere end du naturligt vil gøre anyway). Sådan noget med at den skal holdes helt vildt stille og sådan snakkede nick også til mig om da han prøvede min 3ds... Det passer altså ikke. Oot har godt nok et par steder hvor man pludselig meget let kommer til at se dobbelt, men selv der kunne det løses ved at skrue lidt ned og de trailere af fremtidige spil som jeg har set på min 3ds har virket fint i 3D. Det er dog rigtig nok det med at man ikke rigtig kan spectate og få et flot billede hvis 3D er slået til.

Jeg er ikke specielt hyped på 3D og der er nok nogle spil jeg ville foretrække uden, men det med hovedpine, ondt i øjnene og at den skal holdes ekstremt stille passer ikke. Then again så er der jo åbenbart også folk der taber deres maskiner (togbis Smiley) så kan da godt være at nogle af jer bare har meget voldsomme bevægelser når i sidder med jeres maskiner.

That said så er rattet pjattet og det med at styre ved at dreje konsollen i det hele taget lige så.

Edit: Tror også muligvis bare at den bliver bedre på alle punkter efterhånden som man vænner sig til det. Som sagt skruede jeg ofte i hvert fald ned da jeg spillede oot, men nu har jeg haft den helt skruet på temmelig længe (dog kun brugt den til streetpass med smashere og til at se trailere i 3D sammenhænge)
0
1ups givet

#47 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

25-10-2011 18:01

@ Stelzig, men det er jo det der er problemet, mange af dem der sidder og kritiserer spil + udstyr m.m. ejer jo ingen af delene selv. Det er blot spekulationer om og om igen udtalt som fakta og egen viden... suk! Smiley

0
1ups givet

#48 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 18:03

Gradius >> Nu tror jeg de fleste herinde har prøvet en 3DS.

Det er altså lodret forkert at sige, 3D-effekten ikke ændres (læs: bliver utydelig etc.), når man bevæger sine hænder. At I så ikke synes, det er problematisk, er så en anden ting.
0
1ups givet

#49 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

25-10-2011 18:04

Nick prøvede jo som sagt min DS inden han sagde det... Jeg har dog svært ved at tro på at det ikke er noget som han bare har haft en forudanelse om på forhånd, for jeg kan simpelthen ikke forestille mig at folk sidder så ustyrligt med deres håndholdte konsoller... Så er det sgu også svært at se hvad der foregår uden 3D xD

Edit: Alexander - Det er klart at hvis man rent faktisk flytter maskinen og slet ikke vælger at dreje hovedet med og gerne vil undgå at se direkte ind på skærmen at se bliver det ikke pænt... Jeg mener dog at til den grad ligger det inde under der hvor man naturligt vil dreje hovedet i tilfælde af at man af en eller anden grund skulle dreje konsollen. Eller det er måske bare mig som rent faktisk ser direkte ind på det billede som jeg fokuserer på og ikke fra dumme vinkler som en spectator er tvunget til?

I tilfælde af rat er jeg desuden ret overbevist om at man slet ikke behøver dreje hovedet - du behøver altså ikke stå skråt med hovedet. Selvom jeg igen vil tro at man også her vil dreje hovedet med hvis man rent faktisk vil spille på den måde, simpelthen fordi billedet gerne skal være lige.
0
1ups givet

#50 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 18:08

Stelzig >> Pointen er stadig, der sker en ændring, som nogle finder problematisk. Jeg gør fx. Og jeg gætter på, at mange børn, som af og til kan være urolige, også gør. Jeg kender faktisk en del børn, der ALTID har slået 3D-effekten fra. De kan bare ikke lide det.
0
1ups givet

#51 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

25-10-2011 18:08

Prøvet i en gamestop i 5 min eller lign... det kan ikke give et fair billede. Især ikke hvis det kræver tilvænning af øjnene. Det er nok bare mig der er vandt til at rent faktisk selv at have smagt maden før jeg anmelder restauranten Smiley
0
1ups givet

#52 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

25-10-2011 18:09

For mig bliver 3D-effekten kun utydelig, når jeg er træt, og når jeg danser rundt om et AR-kort.
0
1ups givet

#53 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-10-2011 18:10

Gradius >> Den gode gamle: "Produktet er ufejlbarligt, forbrugerne er bare idioter". Du skulle prøve at lave dit eget produkt og have den holdning. Jeg tror, du vil få stor succes. Smiley
0
1ups givet

#54 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

25-10-2011 18:12

Nu brugte jeg ikke sindsyg lang tid på at observere oni nick (jeg spillede jo melee Smiley), men jeg husker det ikke som om han havde voldsomme bevægelser og jeg mindes heller ikke at små børn ikke kan sidde stille med deres konsoller.

Og tjaeh gradius har virkelig ret i det med 5 minutter forresten. Jeg havde som sagt også større problemer med det til at begynde med og hvis det ikke var for min nysgerrighed (og det faktum at jeg faktisk synes selve spillet blev pænere når det virkede) så havde jeg nok også slået det fra inden jeg havde vænnet mig til det. Og det er selvfølgelig et problem at det tager forholdsvis lang tid at vænne sig til at se på 3D'en. Like jeg nåede i hvert fald igennem hele oot inden jeg egentlig virkelig havde vænnet mig til det.
0
1ups givet

#55 - Jonas

Level: 15 (Geega)

25-10-2011 18:22

Hvorfor er det egentlig, at den slukker for anti-aliasing, når man slår 3D til? Jeg synes, det ødelægger 3D-effekten lidt, når man tydeligt kan se, at det er 2 pixelerede billeder, der er sat sammen, og ikke et enkelt rummelig objekt.
0
1ups givet

#56 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 18:24

Det er bare princippet med, at man ikke må bevæge sig overhovedet næsten, før at 3D-effekten bliver grim. Det har ikke meget med håndholdt gaming at gøre. Jeg synes mildest talt det er ret latterligt fundet på. Selvfølgelig er det ikke noget videre problem, hvis du sidder derhjemme, men så kunne jeg jo bare spille mine 64-spil på et fjernsyn. Prøv at udnyt den 'gode' 3D-effekt i en bil eller i bussen - jeg nægter at tro på, at det er en optimal oplevelse.

Desuden syntes jeg billedet var rarere at se på uden 3D, men jeg ved ikke om det mest er psykologisk eller hvad. Jeg har aldrig været meget for 3D, though, heller ikke i biografen. Synes det er irriterende at vænne sig til, og billedet bliver bare mørkt på grund af brillerne...
0
1ups givet

#57 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

25-10-2011 18:27

@ Alexander, Øøøøøh Kan godt li' ordsprog men kunsten går jo i at finde et der rent faktisk passer sammen med det man henviser til. Jeg siger bare at man skal prøve skidtet før man er i stand til at vurdere det, især når man som dig konstant udtaler sig negativt om produktet. Det er vel mere noget i retning af "Man skal ikke tro, man skal vide" eller hvordan den nu går Smiley

0
1ups givet

#58 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

25-10-2011 18:29

@Nick - I starten foretræk jeg også at spille uden 3D, men ens øjne vænner sig på en måde til det efter et stykke tid. Spiller næsten altid med 3D-slideren helt oppe nu.
0
1ups givet

#59 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

25-10-2011 18:30

Ryger din arme da op og ned når du er på farten, nick? Jeg har brugt min 3DS i tog før - blandt andet på vej til CGC. Dog var jeg godt nok mest inde i radiant historia, men virkelig... Det får dig heller ikke til at flytte hovedet eller armene nok til at det betyder noget.

Det med at det er rarere at se på uden 3D er netop noget jeg vil tro bare kræver lidt tilvænnelse for de fleste.

Men jeg gider ikke rigtig forsvare 3D helt vildt længe, jeg tror ikke engang selv på at det vil passe godt til alle spil (blandt andet mario kart er jeg stadig skeptisk ved). Kan bare sige at det virker fint for mig, lol. Samtidig mener jeg bestemt heller ikke at det er værd at have hvis det er sandt at det er på kraftig bekostning af hvad den egentlig grafik kunne have været.
0
1ups givet

#60 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

25-10-2011 18:34

Jeg spiller på min 3DS i bussen med 3D'en slået til. Jeg ved ikke, hvordan busserne bliver kørt på Falster, men så længe chaufføren ikke kører bussen med en brækket arm, er det ikke et problem med 3D'en.
0
1ups givet

#61 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

25-10-2011 18:36

Tog er også en anelse mere stabile en f.eks. end bil. Jeg siger heller ikke, at det ikke er muligt at nogle foretrækker 3D'en, synes bare principelt set det er en dårlig ide.

PS. Det er en dårlig diskussion, man kan bare slå det fra hvis det er. Jeg ville dog aldrig have udviklet 3D til en håndholdt, jeg ved ikke med jer andre, om det er noget I ville have prioriteret, hvis I skulle have udviklet DS'ens efterfølger.
0
1ups givet

#62 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

25-10-2011 18:40

Når du siger sådan så nej. Ikke hvis JEG var nintendo.
... Hvis jeg ikke var nintendo kunne jeg havde satset på tech freaks og ligende, som ville opsøge en sådan "gimick".
0
1ups givet

#63 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

25-10-2011 18:44

Jeg mangler stadig at anskaffe mig en 3DS og virkelig teste den. Den største grund er desværre det ringe udbud på spil fra Nintendo ved release. Men jeg regner med at snskaffe mig en inden for den nærmeste fremtid og ikke før kan jeg udtale mig om 3D efftekten. Men jeg HAR prøvet den kort med 3D og jeg syntes det fungerede fint. Jeg er dog også så heldig at mine øjne tager godt imod denne effekt Smiley

Hvis jeg var Nintendo ville jeg have prioriteret ren maskinpower allerhøjest. Men jeg kan stadig godt li Nintedos vilje til at prøve nye ting og respekterer dem for det også selvom de til tider har fejlet. Consol gamin havde IKKE været hvad det var i dag foruden Nintendo (Mario64, R-buttions, Analog stick, rumble pack m.m.)
0
1ups givet

#64 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

25-10-2011 18:45

At du synes at det principielt er en dårlig idé giver mig vel også ret i hvorfor du kom med den kommentar - du slog den fra fordi du skulle sidde stille var fordi du på forhånd havde den forestilling og fik bekræftet at billedet ikke var lige godt fra alle vinkler - det tjekkede du velsagtens for at få bekræftet? ;P

Og ja man kan jo altid slå det fra i tilfælde af at man har problemer med det.

Tror forresten også lidt det kommer an på hvor meget udvikleren af spillene fucker op med det. I oot var der som sagt steder hvor man hurtigere kom til at se dobbelt end andre. I traileren for paper mario og mario tennis så det konstant godt ud - men de kan selvfølgelig bevidst have valgt de dele, hoho.

Edit: Er forholdsvis neutral mht. om det er en god idé eller ej (det er en langt bedre idé end wiiu anyway)... Men hvis den 3D'en har taget så meget kraft fra 3DS'en i forhold til hvad den kunne have haft uden (mener jeg at have hørt nogen snakke om for lang tid siden?) så synes jeg bestemt ikke at det er værd at implementere, da spillene stadig godt kunne være pænere (selvom 3DS har udemærket grafik, det er slet ikke det)

Omkring spil så skal jeg personligt have 3 spil inden for den næste måneds tid - super mario 3d land, tales of the abyss, mariokart7.
Hvis spil fortsat udkommer bare nogenlunde i det tempo er jeg også mere end tilfreds på den front snart Smiley
0
1ups givet

#65 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

26-10-2011 18:46

En ny trailer. Det ser sgu godt ud. Håber, det styrer godt og har en god balance.
0
1ups givet

#66 - Jonas

Level: 15 (Geega)

26-10-2011 18:50

Jeg kan se, der har sneget sig en Tiki ind i en Donkey Kong-bane. Æv, nu er det hele jo ødelagt af den dårlige content.

Spøg til side, det ser virkelig godt ud. Godt jeg købte den 3DS af Totola Smiley

Jeg kommer nok til at skulle vænne mig til at spille på MKDS-banerne uden at kunne snake, haha.
0
1ups givet

#67 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-10-2011 11:54

Honey Queen og Wiggler som spilbare karakterer i Mario Kart 7.

Edit: Link rettet, da de havde opdateret nyheden med flere billeder..
0
1ups givet

#68 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

30-10-2011 12:06

Lidt spøjse valg.
0
1ups givet

#69 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

30-10-2011 12:07

Ja. Flere karakterer er dog altid velkomne så det gør mig ikke så meget Smiley
0
1ups givet

#70 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

30-10-2011 15:48

Siden er blevet fjernet.
error 404.
0
1ups givet

#71 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

30-10-2011 17:19

Honey Queen? I en kart?

Argh, hva'? Men then again, selv Bowser og Rosalina kan være i karts. Men Honey Queen er altså... ret stor, hvis det er den fra Galaxy?
0
1ups givet

#72 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

30-10-2011 17:55

Nu er billederne jo åbenbart væk, men honey queen er selvfølgelig blevet mindre Smiley
Jeg ville vurdere hende til at være mindre end bowser faktisk. Wiggler virkede større (i hvert fald højere Smiley)
0
1ups givet

#73 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

30-10-2011 20:07

Come on, hvornår bliver Prof. E. Gadd playable? >_> Jeg har ventet siden Double Dash på ham FFS!
0
1ups givet

#74 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-10-2011 20:33

Linket virker nu igen efter en hurtig opdatering.
0
1ups givet

#75 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

30-10-2011 20:52

Nintendo Power hinter til flere secret characters ifølge IGN. E. Gadd har stadig en chance.
0
1ups givet

#76 - Jonas

Level: 15 (Geega)

30-10-2011 20:56

Kan godt lide at Lakitu er med på løjerne denne gang, nu da han ikke længere behøver at fiske folk op af vandet Smiley
0
1ups givet

#77 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

30-10-2011 21:36

Metal mario!
Nu ikke kun hardcore i brawl længere Smiley
0
1ups givet

#78 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

31-10-2011 00:21

Zalman: Jeg håber sgu du har ret.
Nu vi er på emnet, nogle andre figurere I gerne så komme med i?
0
1ups givet

#79 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

31-10-2011 00:34

Jeg ved ikke hvordan det ville fungere, men det kunne være fedt at have Paper Mario med, hehe.
0
1ups givet