Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hideki Kamiya om Bayonetta 3, Okami 2 og efterfølgere i det hele taget.

Skrevet af O-train - 30-08-2013 21:05

I et interview med 4Gamers har Hideki Kamiya - Platinum Games' gale doktor og skaber af nyligt udgivet Wonderful 101 - snakket om Bayonetta 3 og hvorfor han ikke tror det nogensinde kommer til at eksistere, og han svarer bl.a. også på spørgsmålet om det fan-ønsket Okami 2.

[i]"Jeg har egentlig ikke noget problem med at lave efterfølgere. Først og fremmest, så ønsker jeg bare spillene er sjove. Det er det vigtigste for mig. Så ved siden af nye IP's, så vil jeg da gerne lave efterfølgere.

Det er bare sådan, at når man laver en ny franchise, så er der så mange gode idéer, så mange ting man gerne vil prøve. Desværre kan man ikke gøre brug af alt, men i en efterfølger kan man så implementere de idéer, som man måtte kaste fra i første spil.

Men jeg bare en fornemmelse af, at når man når 3. spil, så har man brugt de fleste idéer, og så laver man det egentlig kun fordi fans vil have det.

Det er derfor jeg ikke ser Bayonetta 3 i fremtiden. Jeg er så heldig, at jeg kan skabe spil fra bunden!"[/i]

Om Okami 2, og en mulig efterfølger.

"Det er et spørgsmål jeg ofte bliver spurgt om. Det er tydeligt at mange gamere ønsker det. Hvis jeg får muligheden, så ville jeg bestemt! Men gamere vil have mere af alt, jeg ved end ikke hvor jeg skal begynde!"

Om Bayonetta 3 ikke sker, lad os nu se, vi har endnu ingen dato på 2'eren, men Kamiya virker dog selvsikker omkring sin udtale, hvilket vel egentlig er mest til gavn for os gamere. Hvis Platinum Games - og Kamiya - har noget at være stolte af, så er det altid at bringe friske oplevelser, især visuelt, så hvis han føler sig udbrændt over en franchise, så hellere stoppe, når legen den er god!

Desværre kan jeg ikke forestille mig, at Nintendo vil lægge penge i Platinum Games foreløbigt, ikke med de dårlige Wonderful 101 salg, men det kan måske nå at vende med Bayonetta 2, når det kommer engang i 2014, og Wii U'en forhåbenligt har solgt over jul!

Lad os håbe, især for et Okami 2, for det ville være fantastisk!

Hvad synes i?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

31-08-2013 00:09

Jeg havde ikke forlangt et Okami 2, dels fordi 1'eren er rimelig helstøbt, dels fordi det ikke solgte særlig meget, men hvis det kommer skal jeg nok købe det.
Okami er på nogle punkter mere Zelda end de nye Zelda-spil er. Der var dog lidt for meget dialog i 1'eren, så jeg håber de skruer ned for scriptede historier og hvis vi er rigtig heldige gemmer det til en anime eller noget.

Men igen, serien lider også af de samme ting som nyere Zelda, så uden brand-værdien sælger det endnu dårligere.
1
1ups givet

#2 - Tjuu

Level: 4 (Stalkid)

31-08-2013 20:47

Ville tage imod en "'er til Okami med kys-hånd men tror simpelthen ikke det ville være rentabelt at udvikle... desværre...

Det dårlige Wonderful 101 salg...? har spillet ikke kun været ude i EU og Jap i en uges tid?? Og slet ikke i USA endnu...? Ved godt den første uge er den vigtigste men når det nu ikke engang har ramt USA endnu syntes jeg du dømmer lidt hurtigt.

God artikel! Smiley
0
1ups givet

#3 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

01-09-2013 03:25

Jo det kan meget vel være, men at debutere på en 16. plads er ikke ligefrem fantastisk, men nu er Japan jo også helt anderledes med en spilkultur, som vi ikke kender helt til i vesten. Der er så mange japanske titler, som vi ikke set herhenne, så det kan meget vel være, at de 15 spil, som solgte bedre såmænd bare har en grundlagt popularitet i forhold til Platinum's titler.

Dog er det lidt ærgerligt at Pikmin 3 så stadigvæk solgte bedre end Wonderful 101.

Nu må vi se som tiden går, som jeg også skriver, så kan et julesalg af Wii U forhåbenligt også give titler som Wonderful 101 noget post-momentum.

Og tak for den sidste bemærkning Smiley
0
1ups givet