Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Monster Hunter Stories ge...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tidligere Rareware-medarbejdere vil udvikle spirituel efterfølger til Banjo-Tooie

Skrevet af KJ85 - 27-09-2012 00:30

Hvis der er noget enhver Nintendo-fan drømmer om er det formentligt at Nintendo stadig havde det gamle Rareware i folden sammen med licenserne til flere af deres populære serier. Dette ønske går dog næppe i opfyldelse, men måske vi alligevel kan se frem til en spiloplevelse i stil med Banjo-Kazooie og dets efterfølger Banjo-Tooie.

Flere af udviklerne på holdet, der blandt andet skabte Banjo-spillene, leger nemlig med idéen om at skabe en spirituel efterfølger til Banjo-Tooie, og søger i øjeblikket via Twitter-profilen MingyJongo (der by the way var en karakter i Banjo-Tooie) respons fra gaming-communityet i forhold til interessen for et sådant spil. Med på holdet finder vi Grant Kirkhope, der har komponeret musikken til mange Rares perler til Nintendo-konsoller, og Steven Hurst, der har arbejdet som 3D artist på Banjo-Kazooie og GoldenEye inden han blev Lead Environmental Artist på blandt andet Banjo-Tooie og Viva Piñata.

Spiludvikleren bag Twitter-profilen foreslår, at holdet skal bruge Unity-motoren til udviklingen, og har som en læringssession for sig selv skabt nedenstående med dette værktøj.


Og netop Unity-motoren burde være en god grund for udviklerne til at sigte mod en udgivelse af et spil på Wii U. Nintendo har nemlig for nyligt indgået en enestående aftale med Unity Technologies, der sikrer både ”first party”- og ”third-party”-udviklere licens til brug af værktøjet til enhver spiludgivelse på konsollen. Til sammenligning skal licensen til Unity på Wii, PS3 og Xbox 360 søges sag for sag.

Om det mulige spil fortælles der også, at det vil være en 3D platformer med samme form for humor, samme form for skøre karakterer, sjovt gameplay og gode melodier, som vi kender fra Banjo-spillene. Det er ikke et forsøg på at genskabe serien, men vil være noget helt nyt.

Hvad siger I til det her på N-club? Ville en spirituel efterfølger til Banjo-Tooie være velkommen?

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

27-09-2012 01:41

Af hvad jeg har hørt vil jeg sige at punkt nummer 1 for at lave en spirituel efterfølger til Banjo-Tooie ville være at komme tilbage under Nintendos vinge - tilbage til Nintendo som mentor.
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

27-09-2012 09:40

Hvis det lykkes, så er det en af de bedste nyheder jeg har læst hele året. Banjo-serien var helt fantastisk pga. gameplay, humor og de både originale og spændende banedesigns. Jeg tror på mange måder at det vil gavne spillet, hvis man løsriver sig fra selve brandet, og koncentrerer sig om det der virkelig betyder noget, nemlig ovenstående (gameplay, etc. etc.). En rigtig spændende nyhed - dog vil jeg sige, at hvis de mest prominente navne fra Rare tiden er musikproduceren og en eller anden model-designer, så kunne det godt lyde som et lidt tomt projekt - der skal nogle af de folk med ind over, som i sin tid stod for selve gameplayet hvis det skal lykkes.
1
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

27-09-2012 09:46

He, de har lige fået 5000 ekstra followers siden jeg skrev den her nyhed, men nu er den også kommet op på mange forskellige Nintendo-sider..

De folk der ønsker at gå sammen om det her projekt arbejder jo nok på nuværende tidspunkt på forskellige andre projekter, så har svært ved at se dem samle sig hos Nintendo før de eventuelt starter et nyt studie op sammen.

Jeg glæder mig ihvertfald til at høre mere om projektet på Twitter og se om de ender med at oprette en Kickstarter..

@AND: Vi ved ikke hvem der gemmer sig bag selve Twitter-profilen, men han skriver, at han skabte Banjo-Kazooie og Viva Piñata, og beskriver desuden dem alle som værende core members af holdet fra tidligere.
1
1ups givet

#4 - AND

Level: 35 (Lakitu)

27-09-2012 10:26

Okay, det lyder jo meget lovende, såSmiley
0
1ups givet

#5 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

02-10-2012 11:33

Verden mangler sgu nogle flere spil som Banjo Kazooie.

Hele det gamle RareWare team skulle generelt til at finde sammen og skabe nogle nye spil.
1
1ups givet

#6 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

02-10-2012 20:41

Jeg er sikkert den eneste, der har det sådan, men for mig er Banjo-Kazooie rent gameplaymæssigt et SM64 bare med endnu flere og forskellige ting, der skal samles, hvilket er en kedelig måde at skabe "content" på. Jeg synes universet har potentiale og ligesom mange andre Rareware-spil [Rare-spil fra dengang] så mangler der ikke humor - om end man bliver lidt nemt træt af "dialogerne" i spillet.
0
1ups givet

#7 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

03-10-2012 08:57

Nu er jeg personligt typen som elsker spil hvor man skal indsamle en masse ting og sager så Banjo Kazooie er som skabt til mig. Det eneste jeg ikke kunne lide var den åndsvage quiz til sidst i spillet. Da jeg var barn og ikke kunne Engelsk havde jeg ikke en jordisk chance for at komme gennem den. Selv da den kom på XBLA for lidt år tilbage tog det mig nogle forsøg før jeg endelig kom igennem.
1
1ups givet

#8 - AND

Level: 35 (Lakitu)

04-10-2012 12:29

Banjo-Kazooie er tusind gange bedre end Super Mario 64...
1
1ups givet

#9 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

21-10-2012 23:55

kunne være fedt at genoplive denne serie nu hvor vi snart få en god konsol og med en god konsol kommer der også gode spil Smiley
0
1ups givet

#10 - DaneMarr

Level: 2 (Keese)

23-10-2012 10:56

Det bliver da for fedt! Hvis det altså realiseres Smiley
0
1ups givet