Minecraft fejrer 15 års ...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

IGN: Pandora's Tower er godt uden at imponere

IGN: Pandora's Tower er godt uden at imponere

Skrevet af AND - 13-04-2012 21:15

Det kommende Wii-spil Pandora's Tower modtager rosende ord fra IGNs anmelder, uden dog at blæse benene væk under ham.

Nu skal man naturligvis altid tage anmeldelser med en gran salt, i og med at det naturligvis blot er en persons subjektive vurdering, men samtidig kan anmeldelser give fingerpraj i retning af, hvor vidt et spil er værd at investere i.

På IGN modtager Pandora's Tower karakteren 7 ud af 10 mulige og beskrivelsen: 'Good'.

Spillet bliver rost for sin nytænkning, til trods for at dets blanding af action og puzzlesolving i forskellige dungeon-settings minder en del om Zelda-spillenes velkendte gameplay. IGNs anmelder indleder således med at rose spillets historie, et fokuspunkt som IGNs anmeldere også tidligere er kendte for at prioritere højt i deres anmeldelser af bl.a. The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Endvidere fremhæver IGNs anmelder brugen af Wii Remotens bevægelsesfølsomhed i kampsekvenserne i Pandora's Tower. Spillet tilbyder således forskellige sofistikerede muligheder for præcise angreb med forskellige konsekvenser, ved hjælp af Wii Remoten. Desværre mener IGN ikke at kampene i spillet varierer nok, og hvor spillerens ene våben; en voldsom kæde, fungerer rigtig godt til at passivisere de forskellige fjender, så er IGNs anmelder ikke imponeret over spillerens andet våben; sværdet, som skal bruges til at afslutte kampene med. Dog roses spillet for at have originale og varierede boss-designs og -kampe.

Spillets dungeons kræver, især i de senere dele af spillet, at man spiller dem forfra flere gange. Dette skyldes at en nedtælling starter ved indgangen til hver dungeon, som kræver at man gennemfører denne, inden spillets kvindelige karakter: Elena, fortaber sig i den forbandelse, som er drivkraften bag spillerens nedslagtning af de forskellige monstre i spillet. Dermed kommer man til at bruge en masse tid på at åbne for genveje, som ved senere gennemspilninger af den givne dungeon, giver mulighed for at nå bossen for enden, inden tiden løber ud. Igen fokuserer IGNs anmelder på at historien i Pandora's Tower er så stærk, at den vejer op for denne form for backtracking.

Med IGNs anmeldelse, som fokuserer stærkt på brugen af Wii Remoten og det stærke narrativ, er der hermed åbnet for debatten om Pandora's Tower. IGN kalder spillet godt og forudser at det kan få hen og blive en kultklassiker, til trods for at spillet trods alt ikke er helt oppe på niveau med andre nyligt udgivne action/RPG titler til Wii.

Hvad mener du om fokus i anmeldelsen? Har det påvirket din interesse for spillet?

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

14-04-2012 17:00

Det ved jeg ikke. Jeg køber det nok først om lang tid, når det er blevet billigt og jeg lige står og mangler den type spil.

Lidt underlig nyhedsartikel, må jeg sige. Den tager bare udgangspunkt i IGNs anmeldelse af et spil, et meget snævert emne.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-10-2020 15:51

@Pebling: Tænkte lidt det samme som dig, men jeg kan til gengæld se, at AND har brugt et pænt stykke tid på at udforme den og har lavet et pænt stykke arbejde Smiley

Jeg synes du skal nævne det i diskussionsemnet "Nyheder på N-club", som jeg netop har oprettet til formålet - og du skal være velkommen til at byde ind med flere ting..
1
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

14-04-2012 17:16

Jeg var faktisk også selv i tvivl om relevansen at denne nyhed.

Nyheden omhandler jo ganske rigtigt blot den første (ca?) reaktion på spillet, så på den ene side kan man naturligvis få en ide om, hvad spiller rummer - altså, der er en kvalitet i selve det refererende element, men omvendt så er det jo bare en enkelt persons mening, så hvem siger ikke at man selv vil have en totalt anden opfattelse af spillet?

Jeg tror ikke at denne nyhed er relevant for folk som selv har læst anmeldelsen inde på IGN, men omvendt så synes jeg at den giver et godt analytisk overblik over, hvad det er IGN fokuserer på, når de argumenterer for at spillet er godt, uden at imponere.
På den måde kan man vel sige at min nyhed er en slags pop-analyse af IGN's anmeldelse og dermed lægger den nok mest af alt op til en diskussion af, hvilke forventninger vi som brugere af N-club selv har til spillet: Hvor vigtig er historien for os? Vil du lægge mere vægt på grafikken når du spiller? Osv.
1
1ups givet

#4 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

14-04-2012 20:11

Tynd nyhed Smiley
Alligevel giver folk den 1ups Smiley

Ang køb af spillet så skal jeg have det Smiley en anmeldelse har aldrig været udslaget for mine køb eller noget lignende. Hvis jeg har set et spil jeg synes ser godt ud, så ser det også lige så godt ud selvom en anmeldelse måtte stinke Smiley
0
1ups givet

#5 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

14-04-2012 20:27

IGN er måske den mest læste spilanmelder i verden og derfor også en autoritet indenfor spilindustrien. Deres ord har rimeligt meget relevans, i hvert fald hvis man tror anmeldelser betyder noget.
2
1ups givet

#6 - AND

Level: 35 (Lakitu)

14-04-2012 20:53

Rigtig godt argument, Togbis - og jeg er helt enig. Hvis man skal referere til nogen anden spilhjemmeside så er IGN nok den mest relevante som jeg kan komme i tanke om - 1-up herfra Smiley
1
1ups givet

#7 - AND

Level: 35 (Lakitu)

14-04-2012 20:55

@ Chessr, kan du ikke uddybe, hvorfor du synes at nyheder af denne type er tynde eller irrelevante? Smiley
1
1ups givet

#8 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

14-04-2012 22:22

Jo kan jeg muligvis godt men sidder og bruger tlf pt og det er ikke optimalt i længere tid Smiley
0
1ups givet

#9 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

14-04-2012 22:35

Jeg synes premissen bag denne nyhed er en smule off. Nyheden er kort sagt "ham her fra IGN synes at spillet er ok".

Ville hellere have set dette som et forumemne der lagde op til diskussion (baseret på IGN-fyren), da det ikke er en "nyhed" som sådan, at én eller anden dude har en holdning til et spil.
3
1ups givet

#10 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-04-2012 01:58

@Chessr - hehe, det kan jeg godt se er lidt af et problem, men smid endelig en uddybelse når du er i stand til det Smiley

@Navn - nu synes jeg egentlig selv at jeg har argumenteret ret godt for, at nyheden ikke blot er en repetition af IGN's anmeldelse, men derimod en analyse af, hvilke elementer i Pandora's Tower der bliver fremhævet, som værende hhv. gode og mindre gode. Det kan dog godt stadig være at det ikke er relevant med sådan en form for nyhed - du har måske ret i, at den er mere passende under forum-sektionen. Godt indput Smiley
1
1ups givet

#11 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

15-04-2012 13:01

Jeg synes det er en tynd omgang da det bare er en anmelders mening. Skulle vi så have en nyhed hver gang en af de større anmeldelser synes godt om et givent spil. Så kunne nyhedsdelen hurtigt blive fyldt op med ligegyldigt info. Du kunne i stedet bruge et forum tråd omkring anmeldelser eller mindre nyheder og så linke til IGNs og skriv at de synes sådan og sådan men ikke sådan og sådan.
Hvis du forstår Smiley
Det er jo ikke en nyhed at IGN synes et spil er godt Smiley
1
1ups givet

#12 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-04-2012 13:15

Nej, men det er vel en nyhed at IGN fremhæver kvaliteter i spillet og dermed også fortæller noget om spillets gameplay. Det er jo her i at informationen ligger - og dermed også nyhedsværdien.
1
1ups givet

#13 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

15-04-2012 13:18

næ det er en anmeldelse fra IGN og ikke noget med en nyhed at gøre. Skulle vi gøre det samme med gamespot, gamereactor, eurogamer osv osv hver gang de har noget positivt at sige om et spil Smiley ?
1
1ups givet

#14 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-04-2012 13:43

Du misser pointen. Det handler om at der i den givne anmeldelse er informationer om spillet. Derfor er det en analyse af en anmeldelse - ikke et referat eller gengivelse. Vi smider jo heller ikke trailere for nye spil ind under indlægssiden - vi poster dem som nyheder, fordi de bringer information om det givne spil. Pandora's Tower er netop kommet i butikkerne, og derfor er det relevant at tilbyde folk information om spillet og dets kvaliteter.
2
1ups givet

#15 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

15-04-2012 19:23

Så kan jeg da give lidt ros, siden de fleste andre ikke bryder sig om den. Synes det er en fin nyhed, fordi den giver en masse information om spillet - hvilket er nyt for mig der ikke har det - om end jeg ikke ser så meget analyse i den.
Jeg vil endda vove at påstå, at hvis ikke du havde skrevet, at dette fra en anmeldelse hos IGN, så havde folk ikke tænkt videre over det, siden informationen om spillets indhold egentlig er ganske brugbare.

On another note, så kan jeg slet ikke lide denne type spil, så jeg køber det ikke. Men det havde jeg heller ikke gjort, om det så var det bedste i genren.
3
1ups givet

#16 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-04-2012 19:46

@Abild, jeg tror også at jeg kalder det 'pop-analyse' i en tidligere kommentar, for du har helt ret i at det ikke er en rigtig analyse - nok mere bare en form for 'informationsudtræk' fra anmeldelsen. Fedt at du fik en masse info ud af nyheden - det var præcis det som jeg havde tænkt med den Smiley
0
1ups givet

#17 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

15-04-2012 21:15

Haha, 'pop-analyse', ja det kan man vel godt sige Smiley
Men ja, jeg fik en del ud af den. Læste den mest lige, fordi jeg prøvede at forklare en af mine venner, der godt kan lide RPG, at der var kommet en del udmærkede udgivelser på Wii her på det seneste (efter hvad folk siger!), men det havde han svært ved at tro på.
2
1ups givet

#18 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-04-2012 21:38

Hehe - nå, ja det er da ellers også mit indtryk at det er et af de områder hvor Wii'en har stået stærkt på det sidste. The Last Story har da i hvert fald, så vidt jeg ved, også fået en ret god modtagelse Smiley
0
1ups givet

#19 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

16-04-2012 11:40

problemet med IGN er bare af 7 ud af 10 er deres midt, altså det der skulle være 5 ud af 10.

minder om en udtagelse fra et forrig arbejde, man kan ikke direkte sige noget dårlige.
0
1ups givet

#20 - STEEL

Level: 6 (Cucco)

16-04-2012 19:03

Jeg syntes at spillet minder om Final Fantasy men aligevel ik det er et godt spil efter min menig.
0
1ups givet

#21 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

16-04-2012 20:55

@MegaGame
Jeg synes nu, at anmelderen rammer Metacritic's score ret godt (gennemsnitsscore på 73), og dermed tror jeg ikke, at IGN regner på en anden måde end alle andre gør. Det ville gøre gennemsnittet upræcist på Metacritic.
0
1ups givet